TAVADA PRATİK SU BÖREĞİ NASIL YAPILIR



Merhabalarr;

   Çay demleninceye kadar hazır olacak bir börek tarifi ister misiniz?Hem de tava da...hem de su böreği lezzetinde...hem de pratik...İlginizi çekti değil mi? İnanın tek yufka ile bir orta boy tava börek oldu.Tabii ki siz ölçüleri çoğaltabilirsiniz.

   Su böreği dedim ya.Gerçekten su ile yapılıyor.Sizi şaşırtmasın ama ,böreği sardıktan sonra üzerine su dökülüyor.Yok yok merak etmeyin hamur olmuyor.Aksine su böreğine yakın bir tat çıkıyor otaya.Üstelik çok çok pratik ve çabuk...



TAVADA SU BÖREĞİ






MALZEMELER
  • 125 gram tereyağ 
  • 2 adet yufka
  • 1 yumurta
  • İstenilen peynir 
  • Maydanoz
  • tavayı yağlamak için 2 tatlı kaşığı tereyağ veya sıvı yağ



































NOT:Tarifin yapılışını resme tıklayarak YOUTUBE kanalımdan ayrıntılı bir şekilde izleyebilirsiniz.Ayrıca kanalıma ücretsiz abone olabilirsiniz.

























6 yorum:

  1. Ben sarmadan direk yapıyorum ayni su böregi gibi.Altina üstünede bol tereyag döktünmü harika oluyor valla :) nasilda canim cekti ellerize saglik 💕😊

    YanıtlaSil
  2. Hızlı ve pratik bir börekmiş :)

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık nefis gözüküyor gerçekten pratik bir börek tarifi.

    YanıtlaSil
  4. Nefis görünüyor uzun zamandır yemedim desem yalan olmaz kendime bir ödül günü mü yapsam ki:))) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Amaninnnn oyy oyy hem çok pratikmiş hem de çok leziz duruyor. Hafta sonu hemen yapmalıyım bunu... Tava böreklerini pratik olduğu için daha çok seviyorum. Elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Nefis görünüyor! Tavada börek yapmayı çok severim. Su böreği lezzetinde ise ayrı severim :) Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

 

İzleyiciler

FACEBOOK SAYFAMIZDAN TAKİP EDİN

Bumerang - Yazarkafe
tarifbul.com

SEÇTİKLERİM

Bumerang - Yazarkafe